Vår historie

Vi startet som en kompetansebedrift i 2013 som drev med både kontrolltjenester, kurs og rådgivning. For å sikre fokus på begge forretningsområder omorganiserte vi i 2020 slik at vi  ble to søsterfirmaer: Ikess Norge og Ikess Kurs. Siden vi fortsatt deler lokaler deler vi også kompetanse og erfaringer slik at vi fortsetter å ha nær kontakt med markedet.

Ikess Kurs

Ikess Kurs tilbyr et bredt spekter av faglige kurs og opplæring. Vi holder kurs i hele landet og tar sikte på å dekke de fleste behov for kompetanseheving som elektrobransjen har. Vi bruker kun engasjerte og kunnskapsrike instruktører med solid kompetanse på våre kurs.

Vi holder både bedriftsinterne kurs og har åpen klasseromsundervisning.

Etter mars 2020 har vi også fått en unik og god erfaring i hvordan man kan holde engasjerende kurs gjennom Zoom, Teams og lignende kursplattformer.

Fokus

Vi er opptatt av at kundene våre skal ha praktisk utbytte av våre kurs og føle at de kan ringe oss og spørre om det er noe de lurer på i sin hverdag. Sammen gjør vi hverandre bedre.

FSE kurs er av mange sett på som en litt kjedelig nødvendighet hvert år. Men vi ser at dette kurset er en flott anledning for å heve kompetansen og å endre holdninger som mange har til sikkerhet i sin bedrift.

Menneskene

Vi som jobber i IKESS Kurs er veldig glade i jobben vi gjør. Siden vi ikke er et kjempestort selskap kan vi ha et nært samarbeid med kundene våre og setter stor pris på å kunne være fleksible og stille opp når det trengs.

Vi liker nye utfordringer og utvikler oss kontinuerlig sammen. (Også er vi innmari glade i å gå på ski hele gjengen. Og vi bader fra Politibrygga på sommeravslutningen….blir det bedre gjeng? )